Gondolatok, avagy csak ülök és mesélek…

Írta: Harangi Csaba Nyomtatás E-mail

Most épp a gép előtt ülök és ebből is következhet nem horgászom, csak írok. Viszont írás az kell mindig nem pont hobbi, inkább talán életforma gondolatok átadása betűk által, na ezt jól megfogalmaztam…

 

Már két hete nem horgásztam, bár hiányzik de nem hadakozom ellene a betegség elég meggyőző tüneteket tud produkálni a horgásznak, hogy lassítson nem bármi áron menjen horgászni, csak ha vissza is tud jönni onnan. Persze hogy vissza kell tudni jönni, hisz van még rengeteg feladat e földi lét szépségeiben Nekünk. Szóval peca nincs, írás az van.

Majd eljön annak is az ideje, bár már hívnám telefonon a haverjaimat mi is a fogás, de aztán leteszem a telefont nem is biztos, hogy horgásznak lehet el sem indultak. A Dire Straits dallamai bearanyozzák a hangulatom, a konyhában épp torta készül és kisebbik fiam 18 éves lett.  

Azt a hiszem a legszebb születésnapja volt péntek este. Az együttes ahol játszik, meglepte egy bulival… Valahogy pont jókor lett a gyerek 18 éves és jókor tanulta meg a szólógitárt zseniálisan kezelni, de még hogy…. Elfogult vagyok tudom, de ez a gyerek nagyon tud és úgy sír a szólógitár a kezében, hogy az valami csoda..

 

Sok volt a felszerelése a próba után és én vittem haza a szülinapi buliból, mert azzá vált a próba. Majdnem éjfél volt már, alig pislogtam a kocsiban de ilyen boldognak, vidámnak még Dominik fiamat nem láttam, tényleg jókor lettél 18 Fiam..

Valahogy érzem, hogy most már meg fogok gyógyulni és nemsokára indulok horgászni és igenis horgászatról fogok írni és igenis nyálkás lesz a kezem a haltól majd édes illatú az etetőanyagtól és elkezdődik a versenyszezon. Izgulni fogok az eredményért és jó lesz a hangulat, máris hiányzik!! Tényleg, akarok versenyezni no nem sokat, de amiket kinéztem azok jók lesznek. A rakós botom minden toppja begumizva, nem akármilyen gumikkal, eddig csak álmodtam róla, már meg a topszett tartó tele van, de jó érzés nagyon, máris indulnék rakózni.

Nagyon megörültem, hogy a megyei bajnokságra együtt a csapat a TATI CARP TEAM, hiánytalanul négyen vagyunk!! Király lesz: IMI, ZOLI, CSABA és és és.. Feczkó Tomika az ifink. Komplett a csapat és jók leszünk!!! Várom azt is nagyon a megyei csapatbajnokságnak nagy a feelingje, de jó lesz!

Tényleg, most jut eszembe idén 2018-ban a civil életben is ellenőr leszek. Az egy dolog hogy hatósági ellenőr vagyok a munkahelyemen, de lettem a Társadalmi Halőri vizsgát.  

Szóval a Kadarcsi tavon ellenőri tevékenységet végzek a horgászok között, remélem azért olyan sokan nem haragszanak rám, de rendnek kell lenni a parton mindig, hisz vannak szabályok amiket vagy betartunk, vagy betartatunk.

Harangi Csaba

A régi blog ...