Természeti szépség két nézőpontból…

Írta: Harangi Csaba

Már jó ideje foglalkoztat egy élmény elmesélése, de talán most ez a meleg novemberi napsütés, kicsalja belőlem a megrekedt gondolatokat. Október elején nászutunk volt a Feleségemmel, amit részben horgászattal is töltöttünk valamint természetesen kirándultunk is. Egy kedves kolléganőm egészen jó mások által nem igazán ismert útvonaltervekkel is ellátott, így elindultunk Rudabányára..

Bővebben: Természeti szépség két nézőpontból…

Manapság…

Írta: Harangi Csaba

Hajnal van, kint az ablak előtt már az ősz jelei a kerten, minden kezd sárgulni, barnulni, kipirosodni és igen ilyenkor a hideg is jön. Szeretem az őszt, ezek a színek beszédesek, mindig mondanak valamit, ezeket a színeket szereti a fényképezőgép lencséje is jobban megindul az ember fantáziája, ha látja.  Most sok mindenre nincs idő, a napok táblázva miközben kis otthonunk szépülget, igyekszünk..

Bővebben: Manapság…

Álmodtunk egy világot…

Írta: Harangi Csaba

Tudom,  tudom furcsa ez a cím, meg aztán az emberek nem is szoktak manapság  álmodni és csodák sincsenek. Azért én és a Kedvesem mégis elképzeltünk valamit, egy pici kis kedves csendes életet együtt valahol messze, nem itt a nyüzsgő város forgatagában a rohanó emberek között, hanem egy helyen ahol leélhetjük azt az időnket, ami maradt.

Bővebben: Álmodtunk egy világot…

A régi blog ...