Számvetés 2019

Írta: Harangi Csaba

Éppen 2019-et írunk és hosszú volt ez az év, de mégis nagyon is gyorsan eltelt. Azt hiszem nem is lassítottunk az élet útján, csak előre mentünk, hogy szépüljön és épüljön az otthonunk és legyenek szép dolgok mindenütt, alakuljon ki, amire vágytunk, vágyunk.

Bővebben: Számvetés 2019

Amikor csak nézelődök, miközben versenyző születik a parton

Írta: Harangi Csaba

Furcsa érzés úgy horgászni egy versenyen, hogy a távolban a Feleségem a vetélytársam.  Ahogy kanyarodik a tó partja, pont odalátok és figyelek, persze előbb bedobom a matchbotom, mert most azt akarok művelni, miközben mindenütt method kosarak csobbannak, de most nem érdekel.  Aha, a kedvenc Serie Walter botját veszi elő és háromnegyed távra dob, majd figyel úgy látom teljesen higgadt Ildi. Na már meg nincs meg az úszom, tekerhetem ki a duci kárászt el is felejtettem, hogy versenyzek.

Bővebben: Amikor csak nézelődök, miközben versenyző születik a parton

Az a bizonyos jóleső írás…

Írta: Harangi Csaba

Most kell szembesülnöm vele, hogy csak úgy magamtól pusztán lazítás gyanánt a 2018 októberi nászutunk óta nem írtam semmit. Nos igen, bizony sok dolog volt el is fáradt az ember benne és tényleg csak pihenésre maradt erő mindössze, igencsak sokszor. Ha végignézek a kerten és bemegyek a házunkba, látom a munkánkat, fáradozásunkat sok minden látszik és ennek lehet örülni…

Bővebben: Az a bizonyos jóleső írás…

A régi blog ...