III. Hajdúsági Feeder Bajnokság második fordulója következik

Tisztelt HFB versenyzők!

Sokak ajánlásával és a szervezőség áttekintésével megállapodás köttetett a HFB második fordulójának helyszínéről. Úgy érezzük, a Tüskevár horgásztó méltó helyszín a bajnokság megszervezéséhez. Zseniális dévérkeszeg állománya mellett nagy mennyiségű ponty fogható a horgásztóban. Varázslatos környezetben, egyenlő feltételekkel tudunk 36 versenyzőnek helyet biztosítani. Részletes kiírás és regisztráció a napokban felkerül honlapunkra. Hegedűs Csaba

Várunk sok szeretettel benneteket! Jó készülődést és tréningezést!

 

A bajnokság célja: A nemzetközi versenyhorgász társadalom felismerte a feeder horgászok egyre növekvő táborát és az úszós versenyzés mintájára létrehozta a Feeder világbajnokságot.  Az utóbbi négy évben a Magyarok a legelőkelőbb helyre küzdöttek fel magukat. Jelen állás szerint a Magyarok a legjobb feeder horgászok a világon. Úgy, hogy egy évet kihagytunk a háromból. A Magyar sikerekre alapozva szeretnénk a feeder horgászat versenyzői kategóriát megyei „Hajdú-Bihari” szinten is erősíteni. Az ország számos pontján már szerveznek nemzetközi szintű feeder versenyeket, melyekkel kvalifikálhatják magukat a horgászok a nemzetközi megmérettetésre. A versenysorozatunk remek kiugró pont lehet a versenyezni kívánóknak. A verseny színvonalát emelvén a lebonyolítás a hivatalos feeder versenyszabályzat szerint történik.

Kiírás: 2016. június 12-én kerül megrendezésre a III. Hajdúsági Feeder Bajnokság második fordulója a Tüskevár horgásztavon.

A verseny időpontja:

Második forduló: 2016. június 12. vasárnap

Helyszín: Tüskevár horgásztó

A nevezési díjat személyesen a Dreamfish horgászboltban lehet befizetni. Kérjük, hogy aki a nevezés leadása után valamilyen ok miatt nem tud eljönni, értesítse a rendezőséget!

Díjazás: Kupa (A nevezőket minden forduló során három szektorba sorsoljuk és szektoronként díjazzuk, szektoronként három kupa), tárgynyeremény.

A verseny végeztével étkezési lehetőséget biztosítunk minden versenyző számára (a nevezési díjban benne van)

További fontos információk:

Etetőanyag limit: 12 l melybe minden etetőanyag, föld, magvak, folyadékok beleszámítanak, akár etetésre, akár csalizásra használják.

Élőanyag limit: 2,5 l melyből az etetőszúnyog max. 0,5 l, ezen felül a tűzőszúnyog 0,125 l.

Az etetőkosár minden esetben szabadon csúszó kell, hogy legyen.

Az előke hosszúsága minimum 50 cm-es kell, hogy legyen.

Csúzli használata tilos!

Pelletek sem horogra, sem etetésre nem használhatók.

Fontos: Limitedény használata ajánlott!!!

Az etetőanyag és csali összetételének kizárólag természetes eredetű anyagokból kell állnia, semmilyen bojli, paszta vagy gyurma és műcsali (technopufi, gumikukorica) nem használható.

További szabályok megtalálhatóak az alábbi az alábbi oldalon:

http://www.mohosz.hu/index.php/versenysport/ovhb/versenyszabalyzatok/feeder-vsz

A verseny kiírásának változtatási jogát fenntartjuk.

A régi blog ...