Az Ecofish pellet bemutatkozása élesben…

EcofishSzépen sorban kerülnek bemutatásra az Ecofish Kft. forgalmazásában lévő horgászeszközök, de most térjünk át a fűzhető csalikra, azok közül is a klasszikusnak számító fúrt halibut pelletre. Közismert egy csali, de egyáltalán nem mindegy milyen minőségben készül és legfőképp mennyire szeretik a pontyok…

 

Indulás horgászni a Daru tóra, mely méltán híres jól húzó nyurga és tőpontyairól és hatalmas kárászairól. Lássuk mivel is horgásszunk? Rendelkezésünkre áll két doboz Ecofish halibut pellet vörös és fekete színben fúrt változatban.

Természetesen mind a kettőt ki kell próbálni, az nem is kérdés hogy egy gumikukorica megemelje, legyen csak távolabb a medertől, had szippantsa fel könnyedén a potyka, ha megéhezett volna így pont Húsvét másnapján…

Csúzlival belövök jó pár nagyméretben készült pelletet is csalogatás gyanánt és várok, a két bot is várja mikor kell elhajolnia? Nos, nem sokat kellett várni a Húsvéti napfényben! Már húzza is és szól a fék, ahogy kell egy jó pontyos kapás után, fárasztás majd szákolás.

Akkor hát folytassuk a pecát, úgy tűnik ma az Ecofish Red Halibut pellet a fogósabb, mind az íze, mind a vörös színe miatt is, de mindenesetre ezek a halak lekapják a feeder botot a versenyládámról az biztos.

Van olyan kapás is, ami pontyot sejtet, de mégsem… Mekkora meglepetés, kilós kárász a horgon!

Képes volt felvenni a pelletet azért is! Na szóval inkább beszéljenek a képek és elmondhatom jó kis peca volt.

Ízléses csavaros tetejű, később is felhasználható dobozban kapható 200 grammos kiszerelésben. Mindenkinek jó pecát, itt a tavasz, irány a vízpart!

 

Harangi Csaba

Fotók: Harangi Csaba és Rohács Péter

A régi blog ...