Hazai etetőkosár, hazai gyártótól /az a bizonyos FE-ZO kosár/

Írta: Harangi Csaba Nyomtatás E-mail

Gondolná az olvasó, hogy most valamilyen reklám célú tesztírás következik, ki tudja hányadik a média piacán… Nos nem így van, én bizony a gyártóval Fekécs Zolival, nem egy és nem két pecát lenyomtam már az évek során és bizony láttam az első gyártási próbálkozásokat is.

Amikor együtt jártunk horgászni, mindig mellettem ült és mesélte, hogyan szerzi be egymás után a komolyabbnál-komolyabb eszterga gépeket, fúrókat, hajlító gépeket, tudj isten miket (nem értek hozzá), mert szeretne egy műhelyt megalkotni és azt csinálni ott, amit szeret. Elérte Zoli amit akart, a műhely és a gépek megvannak és elkészültek az első etetőkosarak, mondanom sem kell a versenyládám kofferja jelenleg is a Zoli első prototípusaival van tele és még most sem fogyott el, pedig nem keveset horgászom.

Ki tudja hányat kellett elkészítenie, hogy kiforrjon a tökéletes igazi FE-ZO etetőkosár? Meg kellett ám felelni a feeder versenyszabályzatnak is, hisz többségében versenyzők is használják ezen kosarakat, nem mindegy milyen a méret.

Fekécs Zoli, a gyártó mester ezt írta:

Közel 3 éve kezdtem a feeder kosarak elkészítésével foglalkozni. Nem állt mérnökök hada a hátam mögött, így sokszor ütköztem nem várt akadályokba.  Amit érdemes tudni a kosaraimról : kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozok, egytől-egyig mind kézzel készül, a legapróbb hibát is észreveszem a termék legyártása során. A horgászsport néhány neves versenyzői is kipróbálták, és talán használják. Negatív visszajelzés eddig nem érkezett felém. 

Az FE-ZO etetőkosarak készülnek rozsdamentes acélból és szinterezett formában is, mindegyikből van szokásos oldalt található ólmozású, talpólmozású (distance) és igazi körmös folyóvízi is a teljesség igénye nélkül. Én személy szerint a talpólmozású kosarat használom a legtöbbet hisz mindig oda esik ahova célzok, egyszerűen hibátlanok.

Beszerezhetők itt: 

MAX FISHING horgászbolt

Üzletvezető: Kálló Kornél

Hajdúböszörmény, Hajdúkerület utca 2

Telefon: 06-20-343 3024

River körmös kosár beszerezhetősége:  https://www.feederstore.hu/webshop/Aprocikkek/Feeder-kosarak/[1738]FS-River-Feeder

Lássuk akkor, azokat a kosarakat nézzünk néhány képet:

A régi blog ...