Hajdúsági Feeder Bajnokság 2017

A bajnokság megalkotásakor a feeder versenyzői társadalom regionális összekovácsolása volt az elsődleges célunk. Napjainkra nemzetközivé és igazán rangossá nőtte ki magát a sorozat, melyet figyelemmel kísér a sportág. Három év alatt az akkoriban még szárnyaikat bontogató versenyzőkből mára már többen országos versenyeken és klubcsapat bajnokságokon vesznek részt. Meghatározó szereplőivé váltak a versenyzői társadalomnak. Az állandó résztvevők mindig támogatják egymást, és segítik az újonnan érkezőket, hogy bátran kipróbálhassák magukat a versenysport világában.

 

Időpontok és helyszínek az idei évben is tudatosan lettek kiválasztva, igazodva az országos versenynaptárhoz, tréning lehetőséget biztosítva a ranglistás versenyekre.

Első fordulót az újonnan kijelölt Hajdú-Bihar Megyei versenypálya, a Keleti-főcsatorna indítja. 20 év után a HFB lesz az első finomszerelékes verseny, mely újra a Keletin lesz rendezve. Különleges és technikás fordulónak ígérkezik, hisz eddigi tapasztalatok nem állnak rendelkezésünkre. Korábbiakban a kora tavaszi finomszerelékes horgászatok alkalmával kiemelkedő keszeg fogásokról vagyunk ismeretesek, így bízva a jó fogásban kíváncsian várjuk a fordulót. Nyár elejére Látókép biztosít helyszínt a második forduló lebonyolítására. Tréning lehetőséget nyújtva a Velencei-tavon rendezendő feeder OB-re, melyre sokan látogatnak el megyénkből. Hasonló horgászati struktúrával rendelkezik a két pálya. Utolsó fordulónk az izgalom és élménypeca kategóriába tartozó Ohati versenypályán záródik, bajnokavatással a végén!

Várunk mindannyiótokat sok szeretettel!

A régi blog ...