Hobbybolt Páros Kupa 2016, a döntő…

Ez is elérkezett, a három részes Hobbybolt Páros Kupa befejeződik a mai nappal. Én személy szerint nagyon örültem, hogy Öcsi ezt így kitalálta és bizony meg is valósította. Sokkal izgalmasabb párban versenyezni két teljesen különböző módszert alkalmazva. Akkor hát kezdjünk neki a Tüskevár horgásztavon a befejező fordulónak!

 

A csapatok felsorakoztak, itt-ott csapatváltoztatások voltak, de a lelkesedés töretlen, mindenki be akarja bizonyítani, hogy jobb a másiknál. Én is majdnem pár nélkül maradtam, de bizony Molnár Laci ma a csapattársam és nyugodt vagyok, ezen a tavon csak élménypeca lehet, mi más?...Mint a reklámban..” What else?”

A helyek megvannak a versenyzők izgatottak, elkezdődött… Jóleső izgalommal dobok be és máris húzza a keszeg, eddig okés lesz, amíg a dévér nyálka csepeg a kezemről sok gond nincs. A társam is csobog a szomszédban a rakóval, Lacinak is van hala, helyes jó kis csapat ez.

Balomon az egyik legjobb páros feszíti a tóból a halat, de úgy érzem tartom a lépést, a  Dankos-Fekécs páros nagyon tud én már csak tudom, ja meg hallom is.. Kezd romlani a kapás helyzet, de azért nem olyan nagy az üresjárat, csak hát az a ponty az bizony nem jön ide, bónusz hal nincs, bezzeg másutt… Mindegy is, erre nem lehet apellálni, nem is fogok, néha módszert váltok de a hosszú előke verhetetlen szerintem…

Lacinak van ponty a szákban csak lenne már egy párja még a tartóban, ezt üzenem neki még egy pontyot rakóval és jó lesz a vége, jó lesz az. Pár perc van hátra és kapásom van, tán az utolsó és Molnár Laci guminyújtós küzdelme is véget ér jó szákolással, pont jókor, neki is, nekem is… Vége!

Mérlegelés, jó eredmények mindenütt nekünk egy 4. hely jutott, ilyen erős mezőnyben elégedetten fogunk kezet, ez jó verseny volt. A finom babgulyás elkészült, először is gratulálunk a szakácsnak és köszönjük a finom kaját, ránk fért már!

A Hobbybolt Páros Kupa III. forduló végeredménye:

  1. ifj.Török József – Bodnár Tibor 28.810 gramm

2.Mónus Tamás – Csirkés Péter  21.840 gramm

3.Dankos Tibor – Fekécs Zoltán 20.575 gramm

Összesített: HOBBYBOLT PÁROS KUPA 2016. BAJNOKA: Dankos Tibor és Fekécs Zoltán

 Összesített csapateredmények:

1. Dankos Tibor - Fekécs Zoltán

2. Mónus Tamás - Csirkés Péter

3. Hajdú Ferenc - Dudás Imre

Gratulálok a bajnokoknak, helyezetteknek, ja és a lényeg : Köszönjük Öcsi a versenyt!!!!

Harangi Csaba

A régi blog ...